Ontslag genomen, wat nu?
  • Hebt u ontslag genomen en zit u nog met vragen?
  • Bent u van plan ontslag te nemen, maar weet u niet hoe u dat best aanpakt om wettelijk in orde te zijn?

Weet u niet welke ontslagtermijn u moet naleven en hoelang u nog bij uw werkgever moet blijven werken? Twijfelt u over de vergoeding die u moet betalen? Dan is het raadzaam u te laten bijstaan door een advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht die is aangesloten bij Ontslagadvocatenwijzer.

Sta sterker in uw schoenen met gespecialiseerd advies

Wanneer u ontslag neemt, moet u zich aan het arbeidsrecht houden. Maar de regels vastgelegd in het arbeidsrecht zijn anders wanneer u een arbeidscontract van onbepaalde duur, bepaalde duur of voor duidelijk omschreven werk beëindigt. Het is dus belangrijk dat u goed weet welk soort arbeidsovereenkomst u heeft met uw werkgever, alvorens u uw ontslag heeft.

Niet alleen om wettelijk in orde te zijn is het belangrijk dat u zich bij uw ontslag laat bijstaan door een advocaat arbreidsrecht, maar ook om in mogelijke onderhandelingen over de voorwaarden van ontslag sterker in uw schoenen te staan.

Ontslagadvocatenwijzer: juridisch advies op uw maat 

Met vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen brengt OmniRecht – de organisatie achter Ontslagadvocatenwijzer – juridische advies op uw maat.

Neem voor uw ontslag dus contact op met onze Ontslagrecht Intakebalie via Whatsapp op 0474 60 04 76 of via het contactformulier in de rechterkolom. Voor dringende hulp kan u ons tijdens de kantoorurenbellen op het nummer 03 808 3715.