Onze werkwijze

Via Ontslagadvocatenwijzer.be kunt u informatie krijgen over het Belgische ontslagrecht. Via Ontslagadvocatenwijzer.be vindt u ook de ontslagrechtadvocaat met de specialiteit en de ervaring die in uw situatie nodig is en die kantoor houdt bij u in de buurt.

Op Ontslagadvocatenwijzer.be kunt in contact komen met de geschikte ontslagrechtadvocaat door contact op te nemen met onze Ontslagrecht Intakebalie of door zelf een advocaat te selecteren die is aangesloten bij Ontslagadvocatenwijzer.be

Contacteer onze Ontslagrecht Intakebalie

Onze juristen van de Ontslagrecht Intakebalie helpen u bij het selecteren van de juiste Ontslagrechtadvocaat en geven uw contactaanvraag door.

U kunt gratis mailen of bellen met de Ontslagrecht Intakebalie. De juristen van de intakebalie staan u graag te woord om uw contactaanvraag op te nemen. Op werkdagen zijn wij van 08:00 tot 20:00 uur geopend.

Belangrijke informatie over de Ontslagrecht Intakebalie

Alle informatie wordt geheel vertrouwelijk behandeld. Voor de volledigheid wijzen wij u er op dat bij de Ontslagrecht Intakebalie geen ontslagrechtadvocaten werken. Dat betekent dat de regels over bijvoorbeeld het beroepsgeheim – zoals die gelden voor advocaten – niet van toepassing zijn op uw contacten per e-mail en/of per telefoon met de Ontslagrecht Intakebalie. Wij adviseren u daarom vertrouwelijke informatie over uw zaak alleen met de advocaat zelf te delen.

Uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar de juiste strafrechtadvocaat doorgezonden voor een eerste evaluatie. Eén van de advocaten neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

 

Kies uw advocaat uit het overzicht

Wanneer u een vraag of zaak heeft voor een ontslagrechtadvocaat dan kunt u via Ontslagadvocatenwijzer.be kiezen uit de deelnemende advocaten en advocatenkantoren en die zelf contacteren. Deze advocaten en advocatenkantoren zijn onafhankelijk van elkaar en van deze website. Alle advocaten hebben het ontslagrecht als specialiteit, zijn ervaren op het gebied van het ontslagrecht, en zijn lid van de Orde van Vlaamse Balies.