Uw Ontslagadvocaat

Ontslagadvocatenwijzer.be is een gezamenlijk initiatief van diverse onafhankelijke advocatenkantoren in Vlaanderen en Brussel die gespecialiseerd zijn in arbeidsrecht en ontslagsituaties. Met een groot aantal vestigingen in heel Vlaanderen en Brussel zijn zij altijd bij u in de buurt.

Voor werknemer, ambtenaar én werkgever

Omdat er heel wat advocaten uit heel Vlaanderen en Brussel aangesloten zijn bij Ontslagadvocatenwijzer.be en die alle hun eigen specialiteiten hebben, bent u bij Ontslagadvocatenwijzer.be altijd zeker van het beste juridische advies en de beste juridische bijstand voor uw situatie en op uw maat. Wanneer u via onze intakebalie contact opneemt met ons, matchen wij uw verzoek aan de meest geschikte advocaat.

En dit doen we zowel voor werknemers die ontslagen werden of ontslag willen nemen, ambtenaren die ontslagen werden of ontslag willen nemen of zaakvoerders en bedrijven die een of meerdere werknemers moeten ontslaan.

Elke advocaat die is aangesloten bij Ontslagadvocatenwijzer.be staat voor professionaliteit, ervaring en een daadkrachtige aanpak die u van een goede advocaat arbeidsrecht mag verwachten. Onze advocaten doen er alles aan om uw zaak tot een goed einde te brengen.

Lees meer over onze werkwijze

Optimale beschikbaarheid via de intakebalie

Wanneer u in een ontslagsituatie zeker wil zijn dat uw rechten niet geschonden worden en u uw wettelijke plichten correct vervult, neemt u best contact op met een advocaat aangesloten bij Ontslagadvocatenwijzer.be.

U kunt gratis mailen of bellen met de Ontslagrecht Intakebalie. De juristen van de intakebalie staan u graag te woord om uw contactaanvraag op te nemen. Op werkdagen zijn wij geopend van 08:00 tot 18:00 uur.

OmniRecht

Ontslagadvocatenwijzer.be is een handelsnaam en domeinnaam van OmniRecht BV:

OmniRecht BV
De Keyserlei 58-60/bus 19
2018 Antwerpen
T. 03 / 808 59 19
Ondernemingsnummer: BE0652775059
info@omnirecht.be

OmniRecht is in zeven jaar tijd uitgegroeid tot een volwaardig, innovatief juridisch label. Oorspronkelijk gestart in Nederland, heeft de formule zich inmiddels ook bewezen in België. De organisatie werkt al tien jaar aan de ontwikkeling en exploitatie van innoverende juridische concepten. Naast de ruim 80 aangesloten advocaten, werken op het hoofdkantoor zo’n 35 medewerkers mee aan OmniRecht.

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. Met deze klantgerichte formule maken we van Ontslagadvocatenwijzer het grootste en meest succesvolle advocatenplatform van België.