Van Eeckhoutte & Braeye Waregem

Olmstraat 105

8790Waregem

Belgieë

Route
Van Eeckhoutte & Braeye Waregem
Olmstraat 105
8790 Waregem

Over het kantoor 

Michiel Van Eeckhoutte is mede-oprichter van het advocatenkantoor Van Eeckhoutte & Braeye. De advocaat is geboren en getogen in Roeselare. Na het Klein Seminarie in Roeselare, de KULeuven en de Université de Caen in Frankrijk volgde hij in 2001 de balie in Kortrijk. 

Als advocaat specialiseerde Michiel Van Eeckhoutte zich met aanvullende studies en diploma’s in vennootschapsrecht en vastgoedrecht. Allebei aan de KUBrussel. Met deze ervaring komt hij goed tot zijn recht als pleiter in disputen rond ondernemingen, vastgoed, verzekeringen en strafrecht. En tevens als aangestelde curator.

Onze aanpak 

We bieden daarbij voorafgaandelijk een duidelijk, correct en begrijpbaar advies. Van essentieel belang voor ons is een persoonlijke aanpak met een sterke betrokkenheid van de klant.  Ons doel is om aan iedereen die nood heeft aan juridische ondersteuning een betrouwbare en snelle juridische dienstverlening aan te bieden.  Procederen waar moet, akkoorden sluiten waar kan. Een eerste vrijblijvende consultatie is bij ons steeds gratis.