Lijnrecht Law Firm.

Henisstraat 15
3700 Tongeren
België

Route
Lijnrecht Law Firm.
Henisstraat 15
3700 Tongeren

Wie is Guy?

Guy is…
Mr. Guy Schiepers studeerde af aan de Vrije Universiteit Brussel als master in de rechten en is sedert 1990 actief aan de balie van Tongeren. Sedert 2008 is hij tevens vennoot bij advocatenkantoor Lijnrecht te Tongeren. Binnen het kantoor is Guy Schiepers actief in de cel handelsrecht.

De specialisaties van Guy zijn…
Hij is gespecialiseerd in handels-, vennootschaps-, en ondernemingsrecht (inclusief bouw- en arbeidsrecht). Bovendien staat hij in voor het algemeen management van het kantoor.

De kerncompetenties van Guy zijn…
Op dagelijkse basis houdt Guy Schiepers zich bezig met de opmaak van contracten, het voeren van onderhandelingen voor cliënten, het juridisch begeleiden van overnames, fusies en geschillen die voortvloeien uit allerhande contracten. Bovendien geeft hij juridisch advies aan starters en voert hij bouwprocedures voor zowel bouwheer, architect als aannemer.

Guy en arbeids-en sociaalrecht…
Naast zijn ervaring binnen de cel handelsrecht heeft Guy Schiepers ook zeer veel ervaring in het arbeidsrecht en sociaal recht. Zo kan u o.a. bij hem terecht voor adviezen in de brede materie van het arbeidsrecht, van arbeidsovereenkomsten tot ontslagkwesties, van concurrentiebedingen tot arbeidsongevallen enz.

De inzet van Guy is…
Guy Schiepers is steeds gepassioneerd en gedreven opzoek naar een oplossing voor uw probleem. Kwaliteit in wat hij doet en kwaliteit in wat Lijnrecht aflevert ten gunste van elke klant is primordiaal. Guy primeert daarnaast een pragmatische en efficiënte oplossing. Niet de theorie telt, maar wel het resultaat voor uw probleem.